Samsung Galaxy Note10 (2019)

alaTest heeft 160 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Note10 (2019). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De camera is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, afmetingen, vormgeving, camera

connectiviteit, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Note10 (2019) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 160 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (149)

Expert review door : Cedric Van Loon (zdnet.be)

Review: Galaxy Note 10.1

 

Samsung ligt overhoop met Apple, maar dat houdt hen niet tegen om een nieuwe tablet te lanceren. Deze keer met pennetje, dat hebben ze bij Apple nog niet.

Accurate stylus ; Prima stereogeluid ; Photoshop Touch

Beperkte ondersteuning multitasken ; Geen hogere resolutiescherm ; Autonomie kan beter

Samsung probeert te innoveren door een heel precieze stylus als bondgenoot van een tablet te verkopen, maar we kunnen niet rond de grootste troef van de nieuwe iPad; het retina-scherm. Sindsdien nemen we niet meer genoegen met minder, zeker niet in...

08/2012

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Note 10 camera krijgt Smart ISO dankzij AI | LetsGoDigital

 

Samsung voorziet de camera van de Galaxy Note 10 van Smart ISO, oftewel AI-ISO. Zo kun je met deze smartphone ook 's avonds detailrijke opnames maken.

07/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Galaxy Note 10 krijgt Samsung LED Illuminated functie | LetsGoDigital

 

Samsung LED Illuminated vervangt mogelijk de Notificatie LED Op 16 juli 2019 heeft Samsung Electronics een trademark ingediend bij de EUIPO (European Union Intellectual Property Office) voor de naam Samsung LED Illuminated. De trademark is inmiddels...

07/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) preview: veelzijdige smartphones met futuristisch ontwerp

 

Onze eerste indrukken van de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn zeer positief. Het design is enorm verbeterd en geeft de toestellen bijna een futuristische look, waarmee Samsung zich echt onderscheidt. Verder is de hardware enorm krachtig, heeft...