Samsung Galaxy Note10 Lite (2020)

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Note10 Lite (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

scherm, batterij, prestaties, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs, afwerking, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Note10 Lite (2020) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (30)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Limited Edition

 

Special Edition van de Galaxy Note 10+ staat geheel in het teken van de nieuwe film Star Wars: The Rise of Skywalker. Smartphone wordt geleverd als bundel.

11/2019

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy Note 10 Lite review: de plus- en minpunten besproken

 

In deze Samsung Galaxy Note 10 Lite review bespreken we de nieuwe 'instap-Note' van Samsung. Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten van het toestel?

De Samsung Galaxy Note 10 Lite is nogal een rare smartphone. Qua hardware en functies hangt de telefoon een beetje tussen de Note 9 en Note 10 in, en hij is vooral het overwegen waard als je per se een erg groot scherm en S Pen wil, maar niet te diep...

02/2020

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy Note 10 Plus review: smartphone is voor klein publiek

 

De Samsung Galaxy Note 10 Plus is waanzinnig goed, maar ook heel erg duur. In deze uitgebreide review bespreken we de plus- en minpunten van de smartphone.

De Samsung Galaxy Note 10 Plus is alles wat je van een high-end smartphone anno 2019 zou verwachten. Het toestel heeft geen grote nadelen, op het ontbreken van de koptelefoonaansluiting en snelste 45 Watt-oplader na. Daarnaast kan Samsung de software...

08/2019