Samsung Galaxy A90

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A90. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De camera is ook indrukwekkend.

prijs, scherm, prestaties, vormgeving, camera

draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A90 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (25)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Galaxy A90 5G wordt nieuwe topmodel binnen Samsung A-serie | LetsGoDigital

 

De Samsung Galaxy A90 wordt een geavanceerde smartphone met krachtige processor, groot scherm en een drievoudige camera. Ook wordt er een 5G model verwacht.

08/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A90 met pop-up camera | LetsGoDigital

 

De Galaxy A90 is in ontwikkeling. Dit wordt de eerste Samsung telefoon met een pop-up camera, ook krijgt de smartphone een in-display vingerafdrukscanner.

02/2019