Samsung Galaxy A9 (2018)

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A9 (2018). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. Het scherm is ook indrukwekkend.

camera, prestaties, scherm, afmetingen, gebruiksvriendelijkheid

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A9 (2018) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (54)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Samsung Galaxy A9 Android 8.0 Oreo smartphone

 

Samsung kondigt de Galaxy A9 Android smartphone aan die op de achterzijde is uitgerust met vier camera's voor meer creativiteit bij het maken van foto's.

10/2018

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Testrapport Samsung Galaxy A9 (2018) Smartphone

 

Vier samenwerkend? Het unieke verkoopargument van de Samsung Galaxy A9 (2018) is de hoofdcamera met in totaal 4 lenzen. Toch kon de middenklasse smartphone ons ook op andere vlakken verrassen, en smartphones uit Samsungs S-serie bijhouden.

aantrekkelijk OLED-beeldscherm ; hoge helderheid ; 128 GB UFS opslag ; design ; goede selfie camera ; quad-camera...

...met slechts een gemiddelde beeldkwaliteit ; hoge adviesprijs ; SoC uit 2017 ; prestaties ; snelheid opslag

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Met de opvallende glazen achterzijde is het uiterlijk van de Samsung Galaxy A9 (2018) een waar hoogtepunt. De bouwkwaliteit is ook erg goed, al heeft...

12/2018

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A9 kopen zonder abonnement? | LetsGoDigital

 

Samsung nieuwste smartphone uit de Galaxy A-Serie is vanaf november 2018 verkrijgbaar. Samsung Galaxy A9 prijs voor een los toestel bedraagt € 599,-.

10/2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A9 | LetsGoDigital

 

De Samsung Galaxy A9 is een hoogwaardige middenklasse smartphone met een kleurrijk design, een groot FHD+ display en vier camera's aan de achterzijde.

10/2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Galaxy A9 krijgt vier camera's van Samsung | LetsGoDigital

 

Morgen wordt de Samsung Galaxy A9 gepresenteerd, 's werelds eerste smartphone met een viervoudige camera. Volg het Samsung Galaxy Event via de live stream.

10/2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A9 2018 model op komst | LetsGoDigital

 

Samsung lanceert binnenkort de Galaxy A9, het nieuwe smartphone model zal worden uitgerust met vier digitale camera's aan de achterzijde. Waarschijnlijk kunnen consumenten deze middenklasser nog in 2018 kopen.

10/2018

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A9 (2018) review

 

De Samsung Galaxy A9 (2018) is een opmerkelijke verschijning. Op de achterkant zitten maarliefst 4 camera's. Het brengt de vraag met zich mee hoeveel camera's je eigenlijk nodig hebt. En hoe goed is de Galaxy A9 als je niet bezig bent met plaatjes...

+ Al die camera's; + Lekker veel opslag voor alle foto's die je gaat maken; + Uitstekende accu

- Prijs is te hoog; - Camera biedt te weinig meerwaarde

We hebben veel lol gehad met de Galaxy A9 (2018). Dat kwam vooral door de camera's aan boord en de manier waarop mensen daar op reageerden. 'Wat? Zijn dat nou... vier camera's? Waar is dat voor nodig?'. Die vraag hebben we meerdere keren gehad tijdens...

02/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy A9 preview: veel camera’s voor te veel geld

 

Al met al levert Samsung een prima toestel af, dat zeker zou kunnen concurreren met andere middenklassers als de Huawei P Smart Plus en Nokia 7.1. Helaas vraagt Samsung een veel hogere adviesprijs dan die concurrenten: liefst 599 euro. Dat is haast het...

Consumenten review (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A9 (2018)

 

Is een fijne telefoon, is snel en maakt goede foto's. Kreeg m bij mn abonnement. Lekker veel ruimte erop, ik gebruik nu nog maar 29 procent ervan! Zou deze zo weer halen als ie gestolen werd.

Eigenlijk niks.

05/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A9 (2018)

 

Groot scherm, snel, camera's zijn top. Eindelijk kan ik mooie selfies maken van top kwaliteit! Goede batterij en snellader. Geen spijt van mijn keuze. Dat het toestel nog op Oreo draait ipv Pie vind ik niet erg. Samsung is altijd redelijk laat met de...

Geen draadloze oplaadfunctie maar daar kan ik mee leven.

12/2018