Samsung Galaxy A80

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A80. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De prijs is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, camera, vormgeving, prijs

draagbaarheid, batterij, ontvangst, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A80 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (42)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei maakt vergelijkbare telefoon als Samsung Galaxy A80

 

Huawei ontwikkelt smartphone met drie draaibare camera's. Lijkt een goedkope variant te worden van de vernuftige Galaxy A80 van Samsung.

12/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung voorziet Galaxy A80 van nieuw camera systeem | LetsGoDigital

 

De Samsung A80 is een bijzondere Galaxy smartphone met een uitschuifbare roterende camera, waarmee je hoge resolutie selfies kunt maken.

04/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A80 met roterende slider-camera | LetsGoDigital

 

Samsung lanceert morgen de Galaxy A80, de eerste smartphone met een roterende slider-camera. Wat heeft het nieuwe A-serie model verder zoal te bieden?

04/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy A80 preview: midranger valt op met kantelende camera

 

De Samsung Galaxy A80 is een bijzondere smartphone, dat is duidelijk. Het voorkantvullende display oogt fraai en de uitschuifbare en roterende camera’s zijn een interessante vernieuwing. We zijn erg benieuwd of ze ook echt goede selfies maken, zoals...