Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71
alaScore 95

40 reviews

08/2020

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A71. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer.

scherm, prestaties, camera, prijs, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A71 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (35)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A71 grote smartphone met 4 camera’s

 

De nieuwste Galaxy A-serie smartphone biedt hoogstaande specs, tegen een betaalbare prijs. Wat heeft de A71 te bieden en wanneer kun je deze telefoon kopen?

12/2019

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy A71 review: complete en snelle smartphone is te duur

 

In de Samsung Galaxy A71 review bespreekt Android Planet de plus- en minpunten van dit prima toestel, dat interessanter wordt als de prijs nog verder daalt.

De Samsung Galaxy A71 is een compleet toestel met een prachtig en groot scherm, goede accuduur en fijne cameramogelijkheden. Met de software valt inmiddels goed te werken, maar is soms wat druk en de behuizing is te vingerafdrukgevoelig. De...

02/2020