Samsung Galaxy A70

alaTest heeft 330 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A70. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de ontvangst. Het scherm is ook indrukwekkend.

scherm, gebruiksvriendelijkheid, prestaties, prijs, camera

ontvangst

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A70 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 330 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (423)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A70 met notch in ontwikkeling | LetsGoDigital

 

Binnenkort zal Samsung haar eerste 2019 smartphone modellen introduceren. Behalve de Galaxy S10 wordt er ook een nieuw A-serie model verwacht, mogelijk de Galaxy A70.

11/2018

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A70 review

 

De Samsung Galaxy A70 is een van de beste middenklassers die de Koreanen momenteel verkopen. Met een reusachtig scherm, forse accu en krachtige hardware is hij op papier een echte aanrader. Is dat in praktijk ook zo? Wij namen de proef op de som en...

De Samsung Galaxy A70 is met zijn prijskaartje van 399 euro momenteel de duurste telefoon in de Galaxy A-reeks die Samsung verkoopt in ons land. Voor dat geld krijg je een toestel die een aantal beloftes waarmaakt. Zo zijn we lovend over het...

06/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Samsung Galaxy A70 Zwart review door Slingeraap2

 

Mooi groot Amoled scherm ; Grote accu ; Camera is beter dan ik gewend was

Kan Facebook app niet verwijderen, alleen uitschakelen! Het erge is dat hij dan ook nog gewoon update en daarna weer ingeschakeld staat. ; Kan mijn blacklist geblokkeerde telefoonnummers niet importeren. ; Geen leuke LEDjes (zoals rood bij opladen,...

Mooie telefoon voor een goede prijs (240 euro via mobiel.nl bij een 2 jarig KPN klein 2 GB abo'tje). Eindoordeel Goed i.p.v. Uitstekend, vanwege het eerste minpunt. Echt bizar dat Samsung die troep erop zet en dat het niet te verwijderen is.

05/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A70

 

Eigenlijk alles is goed aan deze telefoon. Mooi beeld. Gebruiksvriendelijk. Mooi groot scherm. Prijs tov de duurdere S serie is vrij groot en toch vind ik deze A70 zeker niet onder doen voor de S serie. Echt een aanrader.

Geen minpunten.

05/2019