Samsung Galaxy A50

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A50. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, batterij, prijs, gebruiksvriendelijkheid

geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A50 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (14)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Samsung Galaxy A50 Android 9.0 smartphone

 

Samsung brengt in de Galaxy A-serie een nieuwe midrange smartphone uit met een 6,4-inch Super AMOLED scherm en een drievoudig camerasysteem.

02/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A50 met vingerafdrukscanner onder scherm | LetsGoDigital

 

Samsung lanceert een goedkope middenklasse smartphone met goede specificaties, waaronder een drievoudige camera en een in-display vingerafdruksensor.

02/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy A50 smartphone met grote batterij | LetsGoDigital

 

De Galaxy A50 wordt één van de eerste Samsung smartphones die draait op Android 9.0 Pie. De middenklasse smartphone wordt voorzien van een grote accu.

01/2019

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A50 review

 

Met de Samsung Galaxy A50 laat de Zuid-Koreaanse fabrikant zien dat het in staat is om premium features op haar midrangers over te zetten. Dat maakt de smartphone echter nog niet meteen een must have. In onze uitgebreide review lees je meer over deze...

De Samsung Galaxy A50 laat zien dat innovatie in het middensegment niet altijd een pluspunt hoeft te zijn. De vingerafdrukscanner achter het scherm is op papier misschien wel de meest belangrijke verkoopfactor, maar na intensief gebruik kunnen we niet...

05/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy A50 hands-on: betaalbaar alternatief voor Galaxy S10

 

Al met al weet Samsung een verrassend complete smartphone neer te zetten in deze prijsklasse. Grote concurrenten zijn de Sony Xperia 10 en Nokia 8.1. Die toestellen zijn qua rauwe kracht wel vergelijkbaar, maar missen extra features als de drie...