Oppo Reno2 Z

alaTest heeft 42 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo Reno2 Z. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, prestaties, scherm, batterij

camera, ontvangst, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Oppo Reno2 Z een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 42 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (38)

Expert review door : Wesley Akkerman (fwdmagazine.be)

Review: Oppo Reno 2 - voor de smartphonefotografen

 

Als je de Oppo Reno 2 direct naast de Oppo Reno legt, dan moet je misschien moeite doen om te kunnen bepalen wat de verschillen zijn. De fabrikant heeft zich namelijk geconcentreerd op interne verbeteringen en aanpassingen aan de software en dat is wat...

ColorOS kan een nadeel zijn ; Vingerafdrukmagneet ; Geen Android 10 ; Geen donkere modus_ ; _END__ ; Prijs ; Veel cameramogelijkheden ; Oled-scherm ; Veel opslagruimte

10/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Oppo Reno2 Z betaalbaar smartphone model met vier camera’s | LetsGoDigital

 

De Reno2 Z is een aantrekkelijk geprijsde smartphone met veel nieuwe technologieën, waaronder een quad camera en een in-display vingerafdrukscanner.

10/2019