Oppo R15 Pro

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo R15 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, camera, batterij, vormgeving

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Oppo R15 Pro een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (32)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Oppo R15 Pro en A3 smartphones in Nederland te koop | LetsGoDigital

 

Vanaf volgende week kun je Oppo smartphones kopen in Nederland, het gaat in eerste instantie om de high-end Oppo R15 Pro en de goedkope Oppo A3.

07/2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Oppo R15 Pro gaming smartphone | LetsGoDigital

 

Naast de Find X heeft Oppo nog een interessante telefoon in het assortiment. De Oppo R15 Pro is relatief goedkoop, heeft een groot OLED display en krachtige hardware.

06/2018