Oppo Find X3 Pro

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo Find X3 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De batterij is ook indrukwekkend.

vormgeving, scherm, prestaties, camera, batterij

prijs, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Oppo Find X3 Pro een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (41)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Oppo Find X3 Pro 5G telefoon met super-curved display

 

Oppo patenteert de meest stijlvolle smartphone allertijden, met super-curved display en prachtig afgeronde achterzijde. Wordt dit de Oppo Find X3 Pro?

10/2020

Expert review door : Jens Jonkers Jarno Stinissen Jens Jonkers (techpulse.be)

OPPO Find X3 Pro review: wie zoekt, die Find Gerelateerde artikelen

 

Met de Find X3 Pro legt OPPO de lat voor zichzelf hoger dan ooit. Deze smartphone is wellicht de meest geavanceerde van het moment.

Licht design ; 120 hz display met 10-bits kleurdiepte ; Geen vervorming bij ultragroothoeklens ; Krachtige processor ; Uitstekende software ; Laadt supersnel op

Karig updatebeleid ; Microlens heeft weinig praktisch nut ; Hoge prijs

05/2021