OnePlus Nord (2020)

alaTest heeft 121 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus Nord (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De afwerking is ook indrukwekkend.

prijs, scherm, prestaties, vormgeving, afwerking

connectiviteit, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus Nord (2020) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 121 reviews)

Professionele Reviews  

7 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (113)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

OnePlus Nord smartphone review

 

We testen de OnePlus Nord, een smartphone met kenmerken van high-end toestellen, voor een middenklasse prijs. Zijn de onvermijdelijke compromissen acceptabel?

Nice design ; Good performance ; High resolution selfiecam

Low resolution macrocam

09/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus Nord een goedkope 5G telefoon

 

De OnePlus Nord is een betaalbare 5G telefoon met een goede camera en geavanceerde functies die veel jongeren zal aanspreken.

07/2020

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus Nord review

 

De OnePlus Nord is een extraatje van het bedrijf dit jaar. Doorgaans presenteert de fabrikant tweemaal per jaar haar toestellen, maar 2020 had een bonus nodig. We zijn aan...

De OnePlus Nord biedt een prettig totaalplaatje voor een prettig totaalprijsje. Het speerpunt van de OnePlus Nord is toch wel de software, de aanpasbaarheid en snelheid van de interface zijn sterke pluspunten voor het toestel. Daar heeft de Snapdragon...

07/2020

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

OnePlus 8 review

 

De OnePlus 8 is de eerste van de fabrikant die volledige 5G-ondersteuning heeft. Wat heeft het toestel nog meer voor ons in petto? In deze review kijken we uitgebreid naar alle eigenschappen van de nieuwe OnePlus 8.

Ben je van plan een OnePlus 8 aan te schaffen ? De kans is groot dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Het toestel borduurt voort op de al uitstekende 7(T)-serie en doet de dingen die bij deze toestellen goed gingen wederom niet fout. Dat betekent...

02/2020

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck (techpulse.be)

OnePlus Nord review: Terugkeer van de flagship killer Gerelateerde artikelen

 

Vorige maand kondigde OnePlus een nieuwe smartphone aan: OnePlus Nord. De telefoon is het begin van een budgetvriendelijke line-up die het bedrijf terug naar zijn roots brengt.

Vloeiend 90Hz AMOLED-scherm ; Breed camera-aanbod ; Zeer betaalbare prijs

Slechts één speaker ; Niet voor veeleisende games ; 5G heeft geen meerwaarde in België

De OnePlus Nord is een schot in de roos. Het is een geweldige smartphone die op een of andere manier ook een geweldig prijskaartje heeft gekregen. 399 euro is enorm aantrekkelijk en we vragen ons af of er nog wel een reden is om 300 euro meer uit te...

08/2020

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus Nord review: de juiste richting voor het middensegment

 

In de uitgebeide OnePlus Nord review van Android Planet gaan we in op alle facetten van het toestel. Tipje van de sluier? Het toestel is zeker een aanrader!

Experiment geslaagd, want een kompas wijst altijd naar het ware Noorden! De OnePlus Nord is namelijk zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betaalbaar toestel in het middensegment. Het toestel doet het op veel punten uitstekend. Zo is het...

07/2020

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

OnePlus 8 review: Duurder, maar nog altijd indrukwekkend

 

Met de OnePlus 8 zorgt OnePlus opnieuw voor een betaalbare smartphone die geweldige prestaties levert over de ganse lijn.

Premium design ; Indrukwekkende hardware ; Grotere batterij

Stevig duurder ; 120Hz had leuk geweest ; Macro lens ipv telefoto

04/2020

Vergelijk de prijzen voor OnePlus Nord (2020)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.