OnePlus 8T

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 8T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, prijs, vormgeving, afwerking

camera, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 8T een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (42)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus 8T 5G smartphone met 65 Watt oplader

 

Komende maand wordt de OnePlus 8T geïntroduceerd. Deze 5G telefoon krijgt een plat scherm, een betere camera en ondersteunt snellere laadtechnologie.

09/2020

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Jens Jonkers Sven Va (techpulse.be)

OnePlus 8T review: “Never Settle” waargemaakt Gerelateerde artikelen

 

Op 14 oktober heeft OnePlus de OnePlus 8T gelanceerd, een smartphone die bewijst dat vele kleine updates samen één sterk geheel kunnen vormen.

OxygenOS 11 ; Warp Charge 65W ; 120Hz AMOLED-display

Geen Snapdragon 865+ ; Macrolens over telelens?

Ondanks het feit dat hij slechts 188 gram weegt, heeft de OnePlus 8T duidelijk heel wat te bieden. Het toestel positioneert zichzelf prima tussen de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro, waardoor je als consument zelf kan kiezen wat je belangrijk vindt....

11/2020

Vergelijk de prijzen voor OnePlus 8T

Geen prijzen voor dit product