OnePlus 8

alaTest heeft 68 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 8. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De camera is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, draagbaarheid, scherm, camera

connectiviteit, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 8 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 68 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (66)

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

OnePlus 8 review

 

De OnePlus 8 is de eerste van de fabrikant die volledige 5G-ondersteuning heeft. Wat heeft het toestel nog meer voor ons in petto? In deze review kijken we uitgebreid naar alle eigenschappen van de nieuwe OnePlus 8.

Ben je van plan een OnePlus 8 aan te schaffen ? De kans is groot dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Het toestel borduurt voort op de al uitstekende 7(T)-serie en doet de dingen die bij deze toestellen goed gingen wederom niet fout. Dat betekent...

02/2020

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

OnePlus 8 review: Duurder, maar nog altijd indrukwekkend

 

Met de OnePlus 8 zorgt OnePlus opnieuw voor een betaalbare smartphone die geweldige prestaties levert over de ganse lijn.

Premium design ; Indrukwekkende hardware ; Grotere batterij

Stevig duurder ; 120Hz had leuk geweest ; Macro lens ipv telefoto

04/2020