OnePlus 8 Pro

alaTest heeft 51 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 8 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De batterij is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, prijs, vormgeving, batterij

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 8 Pro een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 51 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (49)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 8 Pro review

 

OnePlus doet pas een paar jaar mee op de internationale smartphonemarkt. Toch heeft het bedrijf al flink naam weten te maken. Om te kijken of de mensen achter OnePlus zich niet hebben overgegeven aan de gemakzucht hebben we de OnePlus 8 Pro flink onder...

Mocht je het hele verhaal hierboven hebben overgeslagen om snel te weten te komen of het iets voor jou is, dan hebben we hier een korte samenvatting van de hele tekst. De OnePlus 8 Pro is in zijn geheel een volledig toestel. Van het ontwerp tot de...

03/2020

Vergelijk de prijzen voor OnePlus 8 Pro

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.