OnePlus 7T Pro

alaTest heeft 51 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 7T Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

scherm, camera, prestaties, vormgeving, afmetingen

connectiviteit, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 7T Pro een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 51 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (45)

Expert review door : Wesley Akkerman (fwdmagazine.be)

Review: OnePlus 7T Pro - mag er ook zeker zijn

 

De OnePlus 7T Pro vergelijken met de OnePlus 7 Pro is logisch, maar ergens ook niet helemaal eerlijk. Het is geen directe opvolger en wordt meer als tussenstap gezien totdat de OnePlus 8-serie beschikbaar is. Bovendien zijn er weinig mensen die...

Nieuwste processor ; Meteen toegang tot Android 10 ; Meer cameramogelijkheden

Geen grote upgrade i.v.m. OnePlus 7 Pro ; Zelfde nadelen als voorgaande modellen ; –

10/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus smartphone kopen? De 7T Pro is een erg goed toestel | LetsGoDigital

 

Drie nieuwe OnePlus smartphones aangekondigd met high-end functies en een mid-range prijskaartje. Welk model biedt de beste koop?

10/2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 7T Pro review

 

Naast dat OnePlus een vernieuwde versie van de OnePlus 7 heeft gelanceerd, is er ook een vernieuwde OnePlus 7T Pro uitgebracht. In deze review gaan we met het toestel aan de slag en kijken we hoe 'Pro' het toestel is.

De OnePlus 7T Pro heeft nogal veel te bieden en het ontbreekt dan ook bijna nergens aan. De handset krijgt van de fabrikant een beelschoon beeldscherm mee met hoge verversingssnelheid, keurige camera en een mooi ontwerp. Als draadloos opladen echt een...

10/2019

Expert review door : Michel van 't Klaphek (androidplanet.nl)

OnePlus 7T Pro review in 2020: toptoestel kan nog steeds prima mee

 

In deze review-update kijken we of de OnePlus 7T Pro anno 2020 nog kan meekomen. Is het OnePlus-vlaggenschip van vorig jaar nog een aanrader?

Anno 2020 is de OnePlus 7T Pro een uitstekende aankoop. Het Chinese vlaggenschip van vorig jaar is razendsnel, een uitstekend display en dankzij de uitschuifbare selfiecamera heb je bovendien geen last van een notch. Ook is het toestel inmiddels ietwat...

05/2020

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck reviews Jens Jonkers (techpulse.be)

OnePlus 7T Pro review: Als eerste over de finishlijn - TechPulse

 

Met de OnePlus 7T Pro haalt OnePlus opnieuw het beste uit de kast, maar is het toestel zijn meerprijs ten opzichte van de 7T waard? We zochten het uit.

Prachtig QHD Plus beeldscherm ; Geen Notch ; Premium look en feel ; Warp Charge 30T

Geen 128 GB variant ; Geen OxygenOS gebaren ; McLaren edition pas op 5 november

10/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

OnePlus 7T Pro

 

Het is een megasnelle smartphone met een beeldschoon beeldscherm. Ik ben er super tevreden over en kan niet voorstellen dat ik voor dit geld een betere smartphone kan vinden. Ik lees dat er veel mensen klagen over de camera, maar die mensen zijn gewoon...

Helemaal niets, goeie handel.

01/2020