OnePlus 10 Pro

alaTest heeft 92 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 10 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

prestaties, scherm, vormgeving, batterij, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 10 Pro een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 92 reviews)

Professionele Reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (86)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

OnePlus 10 Pro 5G smartphone review

 

We testen de OnePlus 10 Pro 5G, een krachtige Android 12-smartphone met high-end camerasysteem en grote accu die zeer snel oplaadt.

Good performance ; Good camera system ; Fast charging

Heavy ; Expensive

05/2022

Expert review door (tweakers.net)

OnePlus 10 Pro Review

 

Zeer goede hoofdcamera ; Zeer goede kleurweergave ; Krachtige processor ; Supersnelle, meegeleverde oplader

Andere camera's zijn matig tot slecht ; Toestel kan behoorlijk heet worden ; 60Hz-begrenzing bij films en games ondanks 120Hz-scherm

De OnePlus 10 Pro is een mooi toestel dat als het gaat om functies en prestaties uitschieters naar boven en beneden heeft. Zo is de hoofdcamera erg goed, maar zijn de andere camera's weer ondermaats. Het scherm scoort op het gebied van kleurweergave...

05/2022

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.nl)

OnePlus 10 Pro 5G smartphone review

 

We testen de OnePlus 10 Pro 5G, een krachtige Android 12-smartphone met high-end camerasysteem en grote accu die zeer snel oplaadt.

Good performance ; Good camera system ; Fast charging

Heavy ; Expensive

De OnePlus 10 Pro presteert uitstekend, maar het is niet de lichtste en zeker niet de goedkoopste smartphone, al vallen de prestaties in verhouding tot de prijs op zichzelf nog mee in vergelijking met de premium-gsm’s van sommige andere fabrikanten.

05/2022

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus 10 Pro review: in niets meer een 'flagship killer'

 

In de OnePlus 10 Pro review op Android Planet lees je wat wij vinden van dit high-end toestel, die maar liefst 899 euro kost.

OnePlus concurreert inmiddels met andere gevestigde merken en dat heeft z’n prijs. De OnePlus 10 Pro is een prima smartphone, maar excelleert op geen enkel gebied, waar eerdere toestellen van de fabrikant dat wél deden. Het design is universeel,...

04/2022

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

OnePlus 10 Pro review: Prijsbewust vlaggenship Gerelateerde artikelen

 

De OnePlus 10 Pro is het nieuwe vlaggenschip van OnePlus. Met extra veel fotomogelijkheden en een scherpe prijs opnieuw een aanrader.

Veel fotografiemogelijkheden ; 80W snelladen ; Prijs onveranderd ; Niet vingerafdrukgevoelig ; Betere batterijduur

OxygenOS kan nog beter ; Telephoto is slechts 8 MP

04/2022