OnePlus 7

alaTest heeft 49 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, batterij, afwerking, betrouwbaarheid

connectiviteit, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 7 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 49 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (35)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 7 review

 

Naast de OnePlus 7 Pro is ook de OnePlus 7 verschenen. De directe opvolger van de OnePlus 6T is op het eerste gezicht iets verfijnder en levert tegelijkertijd meer brute kracht. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees hieronder verder.

OnePlus heeft met de 7 een mooi en interessant toestel geproduceerd. Het ontwerp van het toestel komt ons zeer bekend voor, maar de voorganger was ook niet lelijk. De OnePlus 7 presteert met name goed op het gebied van gebruikservaring. De...

06/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

OnePlus 7 review: bescheiden upgrade voor betaalbare aanrader

 

In tegenstelling tot zijn grotere broer is de OnePlus 7 verre van spannend, maar stiekem een prima upgrade als je ‘m vergelijkt met de 6T. Voor dezelfde adviesprijs van 559 euro krijg je de beste mobiele hardware, stereospeakers, een snellere...

Consumenten review (tweakers.net)

OnePlus 7 (6GB) 128GB Grijs review door Ircghost

 

Ligt fijn in de gemiddelde grote hand ; Goede batterijduur ; Zeer mooie camera (zet wel HDR op handmatig) ; OxyOS labratory extra's ; Goede prijs / kwaliteit verhouding

Niet IP67/68 certified ; Gelimiteerde settings in OxyOS ; Software voelt soms wat incompleet

De Oneplus 7 6GB variant is een goede telefoon die veel -maar niet alle- flagship functionaliteiten aanbiedt voor een concurrerende prijs. Het ontbreken van een 3.5mm (mini-jack) is wel een gemis.

12/2019