OnePlus 7

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, batterij, betrouwbaarheid, vormgeving

connectiviteit, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 7 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (33)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 7 review

 

Naast de OnePlus 7 Pro is ook de OnePlus 7 verschenen. De directe opvolger van de OnePlus 6T is op het eerste gezicht iets verfijnder en levert tegelijkertijd meer brute kracht. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees hieronder verder.

OnePlus heeft met de 7 een mooi en interessant toestel geproduceerd. Het ontwerp van het toestel komt ons zeer bekend voor, maar de voorganger was ook niet lelijk. De OnePlus 7 presteert met name goed op het gebied van gebruikservaring. De...

06/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

OnePlus 7 review: bescheiden upgrade voor betaalbare aanrader

 

In tegenstelling tot zijn grotere broer is de OnePlus 7 verre van spannend, maar stiekem een prima upgrade als je ‘m vergelijkt met de 6T. Voor dezelfde adviesprijs van 559 euro krijg je de beste mobiele hardware, stereospeakers, een snellere...