Motorola One Zoom / Motorola One Pro

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola One Zoom / Motorola One Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prestaties. De prijs is ook indrukwekkend.

camera, draagbaarheid, prijs, scherm

prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola One Zoom / Motorola One Pro een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (28)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Betaalbare smartphone met krachtige camera

 

We testen de Motorola One Zoom, een middenklasse Android-smartphone met een krachtige camera zoals je die tot nu toe alleen aantreft bij veel duurdere gsms'.

Excellent camerasystem;Good battery performance

Somewhat bulky

11/2019

Expert review door : Wesley Akkerman (fwdmagazine.be)

Review: Motorola One Zoom - vier camera's en een oled-scherm

 

Voor 429,99 euro (je kunt hem ook al goedkoper krijgen, maar dit is de adviesprijs) biedt Motorola met de Motorola One Zoom een zeer interessant toestel aan. De smartphone beschikt over een camerasysteem waar menig high-end telefoon jaloers op kan...

Uitgebreid camerasysteem ; Nagenoeg kale versie van Android ; Oled-scherm ; Grote accu

Mono speaker ; Gladde achterkant ; Processor ; Beveiligingspatch van 1 juli 2019

10/2019

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.nl)

Betaalbare smartphone met krachtige camera

 

We testen de Motorola One Zoom, een middenklasse Android-smartphone met een krachtige camera zoals je die tot nu toe alleen aantreft bij veel duurdere gsms'.

Excellent camerasystem;Good battery performance

Somewhat bulky

De Motorola One Zoom combineert goede middenklasse Android-prestaties met uitstekende fotografieprestaties. Zoek je een goede cameratelefoon met lange autonomie dan vind je die hier voor een relatief betaalbare prijs.

11/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Nieuwe Motorola One smartphone met 3x optische zoom | LetsGoDigital

 

De Motorola One Zoom is officieel aangekondigd. Quad-camera smartphone met 3x optische zoom, in-display vingerafdrukscanner en grote batterij.

09/2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Motorola One Zoom review

 

Ben je toe aan een telefoon met meerdere camera's? Misschien zelfs één met vier camera's? De Motorola One Zoom is zo een smartphone. In deze review nemen we het toestel eens goed onder de loep.

De Motorola One Zoom heeft een prima camera. Je kunt in principe je compactcamera thuis laten wanneer je op vakantie zolang je je Motorola One Zoom meeneemt. Toch begrijpen we het ook wanneer je toch nog een losse comaera inpakt. Om de camera heen...

12/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Motorola One Zoom review: camerasmartphone maakt de beloften waar

 

Wanneer je een goede camera nodig hebt, maar niet het budget hebt om een vlaggenschip in huis te halen, dan is de Motorola One Zoom een interessant toestel. Hij voelt stevig aan, ziet er goed uit, heeft een indrukwekkende accuduur en wordt met een...

Consumenten review (gsminfo.nl)

Motorola One Zoom

 

Lekker groot, zo raak ik m niet kwijt. mn vorige telefoon was veel te klein om iets te kunnen zien op het scherm dus ik ben hier heel blij mee.

Moet nog steeds wennen an Android

01/2020