Motorola One Vision

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd van tijdschriften en websites. Reviewers waarderen de afmetingen zeer maar hebben twijfels over het scherm. De batterij is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, prestaties, batterij, afmetingen

scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola One Vision een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (18)

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Motorola One Vision review

 

Met de One-serie wil Motorola betaalbare telefoons op de markt brengen met een schone versie van Android. Het experiment begon eind 2018, en krijgt in 2019 een vervolg met de Motorola One Vision. Of het een geslaagde opvolger is? Dat lees je in onze...

De Motorola One Vision is zeker geen alledaagse midranger te noemen. De unieke eigenschappen van de midranger kunnen we voor het merendeel waarderen. Denk hierbij aan de prima 48-megapixellens, de Exynos-chipset die prima prestaties op de mat legt,...

06/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Motorola One Vision Brons review door wiebranddeboer

 

Goed scherm ; Goede camera ; Android one ; Krachtige speaker ; 3,5 mm jack ; Fastcharge werkt fijn

Niet waterdicht ; Gemiddelde accuduur ; Night modus vereist erg vaste hand

Goeie midrange toestel met sterke punten: Android one, 3,5 mm jack en goeie camera. Nadelen zijn gebrek aan waterdichtheid en gemiddelde accuduur.

06/2019