Motorola Moto G8 Power

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G8 Power. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, batterij, prestaties, vormgeving, scherm

camera, afmetingen, afwerking, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G8 Power een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (24)

Expert review door : Wesley Akkerman (fwdmagazine.be)

Review: Motorola Moto G8 Power - heeft een paar troeven in handen

 

We zijn erg te spreken over de Motorola Moto G8 Power, om verschillende redenen. De accu is lekker groot en gaat ontzettend lang mee. Daarnaast zijn er genoeg camera's en mogelijkheden om mee te experimenteren, is Android 10 meteen aanwezig en voelt...

Toegang tot Android 10 ; Grote accu die lang meegaat ; Stereospeakers

Lcd-scherm ; Camera’s presteren slecht in het donker ; Vingerafdrukscanner voelt gedateerd aan

03/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto G8 Power goedkope telefoon met grote batterij

 

De Motorola G8 Power biedt krachtige prestaties, een lange levensduur, een quad-camera en een dubbele stereoluidspreker voor een betaalbare prijs.

02/2020

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Moto G8 Power review

 

Veel power in een voordelige verpakking. Dat is wat Motorola op tafel legt met de Motorola Moto G8 Power. Een toestel voor lange dagen zonder een stopcontact in de buurt. We zijn stevig aan de slag gegaan met het toestel met een focus op...

Op het einde van een review bekijken we alle punten die voorbij zijn gekomen en hopen we in het kort op zoveel mogelijk vragen antwoord te geven. Bij de Motorola Moto G8 Power komt de conclusie erop neer dat we het toestel zeker kunnen aanraden....

05/2020

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Motorola Moto G8 Power review: uitstekende accuduur en lage prijs

 

Is de Motorola Moto G8 Power de nieuwe accukoning onder de budgetsmartphones? Je leest het in deze uitgebreide Motorola Moto G8 Power review.

De Motorola Moto G8 Power is – net als zijn voorganger – een erg goede budgetsmartphone die veel waar voor zijn geld biedt. De prestaties zijn in orde, de software is fijn in gebruik en de accuduur opnieuw uitstekend. Door het verbeterde scherm moet je...

03/2020

Expert review door : Bram Lodewijks (techpulse.be)

Review Motorola Moto G8 Power: De batterijkoning is terug… met een identiteitscrisis

 

De Motorola Moto G8 Power is een smartphone voor mensen die batterij op de eerste plaats zetten. Waarom er vier camera's aan de achterkant van deze smartphone zitten, is niet geheel duidelijk.

Batterijduur van drie dagen ; Degelijke prestaties ; Goedkoop

Slechte (en trage) cameraprestaties ; Weinig interne opslag ; Geen 5Ghz-ondersteuning

03/2020