Motorola Moto G7 Power

alaTest heeft 64 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G7 Power. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, batterij, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

camera, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G7 Power een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 64 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (47)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Betaalbare smartphone met lange accuduur

 

Motorola vernieuwt zijn serie van betaalbare Android-smartphones met vier verschillende modellen. Van deze serie testen we de g7 power, met lange batterijduur.

Long battery life;Solid value;Build quality

Deep notch cannot be disabled

03/2019

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.nl)

Betaalbare smartphone met lange accuduur

 

Motorola vernieuwt zijn serie van betaalbare Android-smartphones met vier verschillende modellen. Van deze serie testen we de g7 power, met lange batterijduur.

Long battery life;Solid value;Build quality

Deep notch cannot be disabled

Voor een redelijke prijs biedt de Motorola moto g7 power veel waarde. De lange autonomie is het belangrijkste pluspunt van deze betaalbare, redelijk presterende, stevig gebouwde smartphone.

03/2019

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Motorola Moto G7 Power review

 

De nieuwe G7-serie van Motorola bestaat uit maar liefst vier smartphones. De Power-versie is de nieuwste van het kwartet en onderscheidt zich aan de hand van zijn accucapaciteit. Hoe lang de Motorola Moto G7 Power jou bijstaat op een volle cyclus en...

Aan het eind van de rit kunnen we niet anders dan stellen dat de Moto G7 Power precies doet wat we verwachtten; een fenomenale accuduur bieden waar vrijwel geen enkele smartphone tegenop is gewassen. Heel verwonderlijk is dat niet, want de...

03/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Motorola Moto G7 Power review: grootse accuduur voor een zacht prijsje

 

De budgettoestellen van Motorola bieden doorgaans een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de Moto G7 Power vormt hier geen uitzondering op. De accuduur is waanzinnig goed, de hardware is lekker vlot en de software valt je niet lastig met...

Consumenten review (gsminfo.nl)

Motorola Moto G7 Power

 

Wat een fantastische telefoon! Ik gebruik mijn smartphone niet vaak op een dag en dan kan ik zeker drie dagen vooruit omdat de batterij zo groot is! Ik hoef de aankomende tijd zeker geen andere telefoon meer te hebben! Verder werkt hij best snel en kan...

Ik zie niet alle meldingen vanwege de halve rand aan de bovenkant.

05/2019

Vergelijk de prijzen voor Motorola Moto G7 Power

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.