LG Velvet 5G(2020)

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG Velvet 5G(2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

vormgeving, scherm, draagbaarheid, connectiviteit, batterij

prestaties, camera, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de LG Velvet 5G(2020) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle LG Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (28)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

LG Velvet review: vernieuwd design is niet genoeg - Android Planet

 

In deze LG Velvet review gaan we in op alle plus- en minpunten van dit toestel met daarbij extra info van Jeroen Peeters, Product Marketing Manager bij LG.

De LG Velvet is een vreemde eend in de bijt. Het toestel positioneert zich niet tussen de vlaggenschepen, maar de prijs van 649 euro is fors te noemen als we simpelweg naar de aanwezige hardware kijken. Het design is vernieuwend en anders dan anders...

07/2020

Vergelijk de prijzen voor LG Velvet 5G(2020)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.