LG G8X ThinQ

LG G8X ThinQ
alaScore 95

30 reviews

01/2020

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG G8X ThinQ. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de LG G8X ThinQ een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle LG Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (27)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG G8x ThinQ verwacht op IFA 2019 beurs | LetsGoDigital

 

Nóg een high-end LG smartphone op komst. Na de G8 en de G8s zal LG ook een G8x introduceren. Deze mobiele telefoon zal ook in Nederland worden uitgebracht.

08/2019

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

LG G8X ThinQ Dual Screen review

 

De LG G8X ThinQ Dual Screen is een opmerkelijk toestel. Het is voorzien van twee schermen. Hoe werkt dat in de praktijk? Moet je dit toestel aanschaffen? Deze en andere vragen beantwoorden we in deze uitgebreide review.

De LG G8X ThinQ Dual Screen is een markant toestel. Het is een beetje de tussenstap tussen de huidige vormfactor (de G8S) en wat door velen wordt omschreven als de vormfactor van de toekomst, met de Galaxy Fold. Het zou een makkelijk verwijt zijn om te...

01/2020

Vergelijk de prijzen voor LG G8X ThinQ

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.