Huawei P30 Lite

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei P30 Lite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, camera, scherm, prestaties, prijs

batterij, draagbaarheid, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei P30 Lite een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (42)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei P30 Lite kopen als pre-order met gratis oordopjes | LetsGoDigital

 

De goedkoopste smartphone uit high-end Huawei P30 serie is nu verkrijgbaar in Nederland. Je kunt de P30 Lite kopen in drie kleuren voor een prijs van €370.

04/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei lanceert Chinese versie van P30 Lite | LetsGoDigital

 

De Huawei Nova 4e is officieel aangekondigd, dit is de Chinese variant van de Huawei P30 Lite. De Lite zal volgende week in Europa aangekondigd worden.

03/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei P30 Lite verkrijgbaar in twee kleuren | LetsGoDigital

 

De P30 Lite wordt de goedkoopste Huawei telefoon met een drievoudige camera. Het toestel komt uit in zwart en peacock blue en beschikt over 128GB geheugen.

03/2019