Huawei P Smart Z

alaTest heeft 147 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei P Smart Z. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de camera. De prestaties is ook indrukwekkend.

scherm, vormgeving, batterij, afwerking, prestaties

draagbaarheid, afmetingen, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei P Smart Z een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 147 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (140)

Expert review door : Tom Dijkema (fwdmagazine.be)

Review: Honor 9X - Huawei P Smart Z in een nieuw jasje

 

De Honor 9X is geen slecht toestel, verre van zelfs. Als we kijken naar de officiële Europese verkoopprijs van 299 euro zijn er echter veel betere smartphones te koop. Denk aan de of de . En toch slaat dit toestel zeker geen flater. NFC ontbreekt dan,...

Grote batterij ; Prima bouwkwaliteit ; Veel opslaggeheugen ; Sapphire Blue

In de basis geen nieuw toestel ; Nfc ontbreekt ; Officiële verkoopprijs te hoog ; Midnight Black

11/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Huawei P Smart Z Blauw review door Rian123

 

batterij ; groot scherm ; prijs

ligt log in de hand

Prijs/kwaliteit. Batterij gaat lang mee en laadt redelijk snel op. Voldoende geheugen + mogelijkheid voor extra SD kaart. FM radio/muziek alleen af te spelen via oortjes. Mooie kleur blauw en mooi design, maar ligt nogal zwaar in de hand.Mooi groot...

07/2019