Huawei Mate Xs

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate Xs. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De prestaties is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, vormgeving, scherm, camera, prestaties

prijs, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate Xs een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (32)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Huawei Mate Xs review: prachtige opvouwbare smartphone is te beperkt

 

In onze Huawei Mate Xs review gaan we uitgebreid in op de werking van het opvouwbare toestel en ontbreken van Google-diensten, en geven we ons eindoordeel.

De Mate Xs is een prachtig apparaat, dat dus vooral opvalt door zijn design. Het geheel voelt wat plastic-achtig aan, maar dat is logisch door het opvouwbare display. Dat scherm ziet er prachtig uit, werkt goed in zowel gesloten als open stand en de...

03/2020

Vergelijk de prijzen voor Huawei Mate Xs

Geen prijzen voor dit product