Huawei Mate 30 Pro

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 30 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De prestaties is ook indrukwekkend.

camera, vormgeving, batterij, scherm, prestaties

prijs, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 30 Pro een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (51)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro razend populair in China | LetsGoDigital

 

Chinese consumenten kopen massaal de Huawei Mate 30 smartphones. In Europa blijft de toekomst uitermate onzeker. Nederlandse retailers zien af van verkoop.

10/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Huawei Mate 30 Pro preview: indrukwekkend toestel met een groot probleem

 

De Huawei Mate 30 Pro is een echte high-end smartphone met een opvallend scherm, krachtige hardware, grote accu en indrukwekkende camera-setup. De telefoon lijkt weer een flinke verbetering te zijn van de Mate 20 Pro, wat al een uitstekende smartphone...