Huawei Mate 30 Pro 5G

Huawei Mate 30 Pro 5G
alaScore 93

20 reviews

10/2019

alaTest heeft 20 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 30 Pro 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 30 Pro 5G een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 20 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (15)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro razend populair in China | LetsGoDigital

 

Chinese consumenten kopen massaal de Huawei Mate 30 smartphones. In Europa blijft de toekomst uitermate onzeker. Nederlandse retailers zien af van verkoop.

10/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Huawei Mate 30 Pro preview: indrukwekkend toestel met een groot probleem

 

De Huawei Mate 30 Pro is een echte high-end smartphone met een opvallend scherm, krachtige hardware, grote accu en indrukwekkende camera-setup. De telefoon lijkt weer een flinke verbetering te zijn van de Mate 20 Pro, wat al een uitstekende smartphone...