Huawei Mate 10 / X

alaTest heeft 82 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 10 / X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de camera zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, vormgeving, draagbaarheid, camera

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 10 / X een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 82 reviews)

Professionele Reviews  

7 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (74)

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei Mate 10 Smartphone

 

Een van de laatste in zijn soort. De XXL Huawei Mate 10 is een volgende stap richting de trend van 2:1 beeldverhoudingen. Hoe presteert deze phablet en is het de moeite waard om het apparaat te importeren?

Uitstekende uitstraling ; Zeer goed IPS beeldscherm ; QHD resolutie (16:9) ; Wordt niet heet ; Lange looptijden ; Uitstekende prestaties

Hoge SAR waarde ; Ontbrekende camerasoftware ; Geen draadloos laden ; Bluetooth 4.2 ; WLAN kan sneller ; Slechts IP-53 certificaat ; (beschikbaarheid)

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. De “reguliere” Mate 10 is zonder twijfel de legitieme opvolger van de populaire Mate 9. Als een van de meest opvallende opvolgers uit 2017 is de smartphone zeker het overwegen waard.

01/2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Nieuwste opvouwbare telefoon van LG lijkt op de Huawei Mate X

 

LG legt een design vast voor een opvouwbare smartphone waarbij het scherm aan de buitenzijde zit. Ook is er een side-bar aanwezig voor de camera's.

12/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate X 2 opvouwbare smartphone met stylus pen | LetsGoDigital

 

Huawei patenteert opvouwbare telefoon die sterk lijkt op de Mate X, maar dan mét stylus pen. Eenvoudig op te bergen in de side-bar.

09/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei geeft vernieuwde Mate X vouwtelefoon 4 camera's | LetsGoDigital

 

Huawei voorziet nieuwe Mate X niet alleen van een beter scharnier en vernieuwde power-knop, er wordt ook een extra camera toegevoegd met 8 megapixels.

09/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate X 2 opvouwbare telefoon met tweede display | LetsGoDigital

 

Patent toont 3D renders van opvolger Huawei Mate X. De smartphone vouwt naar binnen toe, ook is er een front-display beschikbaar, gelijk aan de Galaxy Fold.

06/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate X ontvangt ’s werelds eerste 5G CE-certificaat | LetsGoDigital

 

De Huawei Mate X opvouwbare smartphone ontvangt het allereerste 5G CE-certificaat, een noodzakelijke kwaliteitseis van de EU bij het verkopen van producten.

03/2019

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Nieuwe Huawei Mate 10 premium smartphone in beeld

 

Nieuwe Huawei smartphone op komst : Over twee maanden wordt de nieuwe premium smartphone van Huawei verwacht. De Mate 10 zal de één jaar oude Mate 9 opvolgen en dekt samen met de P10 serie het top segment af. Er zijn inmiddels al verschillende specs...

De nieuwe Huawei smartphone wordt vermoedelijk op 16 oktober 2017 in München, Duitsland onthuld, gelijktijdig wordt ook de Mate 10 Lite verwacht. Over de adviesprijs doen verschillende verhalen de ronde, maar goedkoop wordt dit premium toestel in ieder...

08/2017