Honor 8X

alaTest heeft 177 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor 8X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de ontvangst. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, camera, scherm, vormgeving

draagbaarheid, ontvangst

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor 8X een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 177 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (171)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Honor 8X Android-smartphone review

 

Honor, een merk van Huawei, levert betaalbare smartphones met geavanceerde kenmerken. Wij testten de Honor 8X, het vlaggenschip van dit Chinese budgetmerk.

Good value ; Fast ; AI photography

Weak gpu ; Sometimes inconsistent camera

De Honor 8X levert veel waar voor zijn geld. Hij oogt mooi, heeft een uitstekend scherm en behoorlijk goede camera, al reageert die in sommige situaties eigenzinnig en moet je hem wel leren gebruiken. De prestaties zijn goed, maar de gpu kan lang niet...

11/2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Honor Honor 8X Android smartphone

 

Honor, een dochterbedrijf van de Chinese fabrikant Huawei, lanceert de Honor 8X, een Android smartphone die is uitgerust met een 6,5-inch FullView-scherm.

11/2018

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Honor 8X review

 

De Honor 8X is voorzien van een prachtige behuizing, maar uiterlijk is niet alles. Hoe fijn is de Honor 8X in het dagelijks gebruik en moet je dit toestel aanschaffen? Wij zochten het uit.

De Honor 8X is een uitstekende smartphone, zoveel is wel duidelijk. Je kan er uitstekende foto's mee maken, het scherm ziet er prachtig uit en de behuizing is mooi. De hardware is bovendien best wel vlot, al merk je bij wat heftigere games natuurlijk...

12/2018

Expert review door (androidplanet.nl)

Honor 8X preview: comeback bevalt goed, maar maakt weinig impact

 

De Honor 8X heeft een degelijke camera, strak design en lijkt een goede accu te hebben. Vooral de hardware valt in positieve zin op: dit is een betaalbare smartphone die in het dagelijks gebruik aan alle wensen zal voldoen.

Consumenten review (gsminfo.nl)

Honor 8X

 

Lekker goedkoop telefoontje en doet alles wat ik wil. Blitse filters ook.

Aan de grote kant.

12/2018