Huawei Honor 7X

alaTest heeft 307 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Honor 7X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, prijs, prestaties, scherm, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Honor 7X een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 307 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (302)

Expert review door : Allen Ngo, Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Honor 7X Smartphone

 

6-inch 18:9 Android voor $199. Honor heeft zich flink door huidige topmodellen smartphones laten inspireren om een van de meest aantrekkelijke Android smartphones voor onder $200 te produceren.

Relatief nauwkeurige kleuren en hoog contrast ; Dunne behuizing, hoge beeldscherm/body verhouding ; Snelle vingerafdrukscanner ; Dubbele SIM met MicroSD ; Uiterst betaalbaar ; 18:9 FHD beeldscherm

CPU en GPU prestaties niet beter dan die van de Honor 6X ; Ogenschijnlijke vermindering van helderheid bij afwijkende kijkhoeken ; Langzame responstijden; ghosting ; Geen CMDA versie voor Sprint of Verizon ; Geen NFC, IR, 802.11ac of Wi-Fi bellen ;...

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. De Honor 7X wordt door velen gezien als beste Android smartphone in z’n segment. Vooral consumenten in Noord-Amerika zullen het zwaar krijgen een beter alternatief te vinden voor $200 zonder een gok...

01/2018

Consumenten review (tweakers.net)

Honor 7X Zwart review door Miloooo

 

Scherm ; Snelheid ; Camera ; Fingerprint Scanner ; Batterij

EMUI

De Honor 7X, naar mijn mening een geweldige telefoon! Ik gebruik hem nu voor een maand en ik gebruik hem echt met plezier.

02/2018