Honor 9X

Honor 9X
alaScore 94

29 reviews

01/2020

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor 9X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor 9X een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (24)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Honor 9X kopen met 33% korting tijdens Flash Sale | LetsGoDigital

 

De Honor 9X is zojuist officieel geïntroduceerd in Nederland. De Android smartphone heeft een aantrekkelijke prijs van €300 én een unieke launch actie!

10/2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Honor 9X Review

 

Honor is inmiddels een vaste naam in Nederland. Niet geheel verbazingwekkend gezsien de constante stroom prijsvechters op de Nederlandse markt. Met de Honor 9X doet het Chinese bedrijf nog een gooi en in deze review kijken we hoe hoog de ogen zijn.

De Honor 9X is een smartphone die er goed uitziet en fijn in de hand ligt. Het 'X'-patroon op de achterkant is stoer genoeg om op te vallen, maar ingetogen genoeg om het niet te overdrijven. Doordat de camera zich in de behuizing bevindt in plaats van...

12/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Honor 9X review: veel voor weinig, maar niet voor iedereen

 

De Honor 9X is met zijn adviesprijs van 199 euro een interessante Android-telefoon. Wel is het jammer dat die prijs alleen geldt voor flashsales en beperkte voorraad. Het zwarte model ziet er daarbij wat saai uit. De voorkant met het scherm zonder...

Vergelijk de prijzen voor Honor 9X

Geen prijzen voor dit product