Honor 20 Pro

alaTest heeft 52 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor 20 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De prijs is ook indrukwekkend.

camera, scherm, vormgeving, prestaties, prijs

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor 20 Pro een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 52 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (46)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Honor 20 Pro smartphone met quad camera | LetsGoDigital

 

De Honor 20 Pro is het nieuwe topmodel. De krachtige smartphone heeft een quad camera en een punch-hole selfie-camera, evenals Virtual 9.1 Surround Sound.

08/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Honor 20 Pro review: vlotte smartphone met prima camera komt te laat

 

Was de Honor 20 Pro eerder dit jaar voor dezelfde adviesprijs verschenen, dan was het een onbetwiste aanrader. Het toestel heeft een prima camera, strak design en hele vlotte hardware. Voor 599 euro is dit een Android waar je heel aardig mee uit de...

Vergelijk de prijzen voor Honor 20 Pro

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.