Honor 20 Lite

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor 20 Lite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer.

prestaties, prijs, vormgeving, batterij, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor 20 Lite een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (15)

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Honor 20 Lite review

 

De Honor 20 Lite is de P30 Lite van Huawei's Chinese submerk. De gelijkenissen zijn legio, met hier en daar minieme verschillen. Weet de relatief goedkope midranger ons te overtuigen? Je leest het in onze uitgebreide Honor 20 Lite review.

Al met al is de Honor 20 Lite een bijzonder interessante midranger. Op veel vlakken valt de Honor 20 Lite te vergelijken met de Huawei P Smart (2019) en Honor 10 Lite. Denk aan de snelheid, de software en het uiterlijk. Daar is niets mis mee, maar op...

05/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Honor 20 Lite

 

Wat een mooie foto's kan ik met deze telefoon nemen! Echt een aanrader als je weinig geld hebt en toch mooie foto's wil schieten.

Hij is wat glad dus heb er een hoesje omheen moeten doen.

06/2019