Google Pixel 4a 4G

alaTest heeft 75 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel 4a 4G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de draagbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De batterij is ook indrukwekkend.

camera, prijs, prestaties, batterij, draagbaarheid

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel 4a 4G een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 75 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (72)

Expert review door (tweakers.net)

Google Pixel 4a Review

 

Goede camera ; Drie jaar snelle updates en upgrades ; Fijne software zonder bloatware van derden ; Stereoluidsprekers ; Prima oledscherm ; 3,5mm-poort

Duurder in Benelux of in buitenland kopen ; Concurrentie heeft betere hardware

De Google Pixel 4a is de opvolger van de 3a en is wat prijs-kwaliteitverhouding betreft interessanter dan de high-end toestellen van Google. De concurrentie is echter op diverse vlakken dichterbij gekomen. De camera is alsnog een sterk punt van de...

09/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Google Pixel 4A smartphone met vernieuwd design

 

Binnenkort zal Google een nieuwe middenklasse smartphone introduceren. De Pixel 4A wordt het eerste model met een punch-hole selfie-camera.

02/2020

Vergelijk de prijzen voor Google Pixel 4a 4G

Geen prijzen voor dit product