BQ Aquaris X2 Pro

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor BQ Aquaris X2 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

afmetingen, scherm, prestaties, prijs, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de BQ Aquaris X2 Pro een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (26)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport BQ Aquaris X2 Pro Smartphone

 

Meer power! BQ heeft een nieuwe editie van zijn vlaggenschip-smartphone geproduceerd - inclusief de Pro-versie. Aantrekkelijke vormen en kleuren worden gecombineerd met een SoC van de bovenste plank, voldoende opslag, nieuwe camera's en... een hoge...

helder LTPS-scherm ; snel SoC ; opslag uitbreidbaar ; Android One ; USB 3.1 met beeld-output ; precieze localisatie ; prima dual-camera ; QC4-support ; snelle Wi-Fi

scherm zou meer accurate kleuren mogen hebben ; noch VoLTE noch VoWifi ; weinig LTE-banden ondersteund ; bouwkwaliteit niet perfect ; Hybrid-SIM (geen volwaardige Dual-SIM)

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Aquaris X2 Pro is een geslaagde update van BQ's duurste smartphone, maar verdient toch een aantal punten van kritiek.

07/2018