Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, batterij, afmetingen

camera, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (20)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Asus ZenFone Max Pro M2 review

 

Het zit er dik in dat je nog niet eerder van Asus hebt gehoord wanneer het om smartphones gaat. Het bedrijf richt zich voornamelijk op PC-hardware maar heeft ook al jaren een smartphone-lijn. We gingen aan de slag met de Asus Zenfone Max Pro M2 en dit...

Asus maakt al een tijdje smartphones maar is daar tot op heden nog niet echt mee doorgebroken. Eigenlijk zonde, want de toestellen steken goed in elkaar en de software die Asus zelf implementeert is prettig in het gebruik. Wat niet helemaal lekker gaat...

05/2019

Vergelijk de prijzen voor Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.