Asus Zenfone Max Pro (M2)

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Zenfone Max Pro (M2). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, batterij, afmetingen

camera, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Asus Zenfone Max Pro (M2) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (19)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Asus ZenFone Max Pro M2 review

 

Het zit er dik in dat je nog niet eerder van Asus hebt gehoord wanneer het om smartphones gaat. Het bedrijf richt zich voornamelijk op PC-hardware maar heeft ook al jaren een smartphone-lijn. We gingen aan de slag met de Asus Zenfone Max Pro M2 en dit...

Asus maakt al een tijdje smartphones maar is daar tot op heden nog niet echt mee doorgebroken. Eigenlijk zonde, want de toestellen steken goed in elkaar en de software die Asus zelf implementeert is prettig in het gebruik. Wat niet helemaal lekker gaat...

05/2019

Vergelijk de prijzen voor Asus Zenfone Max Pro (M2)

Geen prijzen voor dit product