Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020)

alaTest heeft 130 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De camera is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, draagbaarheid, camera, afmetingen

batterij, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020) een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 130 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (125)

Expert review door : GSMinfo.nl redactie (gsminfo.nl)

Apple iPhone SE (2020) review

 

De Apple iPhone SE kwam in 2016 uit en kent nog steeds een trouwe schare fans. Niet zo gek, want de eerste budget-iPhone was betaalbaar en compact. Inmiddels zijn we vier jaar verder en volgt Apple voor de iPhone SE 2020 hetzelfde recept.

Je kunt de iPhone SE (2020) op twee manieren benaderen. Je zou kunnen vinden dat het een hopeloos ouderwetse smartphone is en vooral een goedkope poging van Apple om nog wat extra geld te verdienen aan de productielijn van de iPhone 8.

06/2020