Apple iPhone 11 Pro

alaTest heeft 119 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone 11 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

camera, prestaties, batterij, scherm, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone 11 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 119 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (115)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 Pro Discovery: Exclusieve Limited Edition | LetsGoDigital

 

Caviar introduceert spectaculaire iPhone 11 Pro limited edition dat een echt fragment bevat van het wereldberoemde passagiersschip Titanic.

09/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone 11 Pro de eerste Apple smartphone met triple camera | LetsGoDigital

 

Nieuwe Apple iPhone is beduidend sneller, biedt verbeterde camera, vernieuwd scherm en een grotere batterij, dit alles voor dezelfde prijs als vorig jaar.

09/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Apple iPhone Pro wordt het nieuwe 2019 model | LetsGoDigital

 

Waarschijnlijk zal Apple volgende maand niet de iPhone 11, maar de iPhone Pro onthullen. De smartphone verschijnt in twee verschillende formaten.

08/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Apple iPhone 11 Pro 256GB Goud review door magnat505

 

De nr.1 camera ; Geweldige accu ; Beste scherm ooit ; Bouwkwaliteit ; Stereospeakers erg goed en hard ; FaceID stuk sneller ; Mooie matte afwerking achterkant

Prijs, in verhouding opslag ; usb-c naar lightning, really?

De beste iphone upgrade sinds de iphone 5s, een behoorlijke sprong in camera kwaliteit en overal performance. Even hikken voor de prijs, maar daarna heb je een toptoestel in handen.

10/2019