Western Digital TV Live

alaTest heeft 167 reviews verzameld en geanalyseerd voor Western Digital TV Live. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Western Digital TV Live een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 167 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (159)

Silver Award!

Expert review door : David van Dantzig (hardware.info)

Western Digital TV Live review

 

De TV Live Hub heeft een klein broertje gekregen. Hoe doet de junior mediaspeler van Western Digital het?

De nieuwe Western Digital TV Live heeft een adviesprijs van 119 euro. Een snelle blik in onze prijsvergelijker leert dat de gemiddelde prijs momenteel zelfs iets hoger ligt, maar dat komt vooral door één shop. In vergelijking met deze nieuwe speler is...

10/2011

Expert review door : Frank de Graaf (computertotaal.nl)

Western Digital TV Live

 

De WD HD TV-mediaspeler was tijdens zijn introductie een sensatie. Mediaspelers met HD-mogelijkheden kosten al snel 250 euro, dus hoe slaagde Western Digital erin om voor minder dan 100 euro een mediaspeler op de markt te brengen die alle populaire...

12/2009

Vergelijk de prijzen voor Western Digital TV Live

Geen prijzen voor dit product