Verbatim Mediashare

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Verbatim Mediashare. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de gebruiksvriendelijkheid zeer.

afmetingen, prestaties, vormgeving, prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Verbatim Mediashare een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Verbatim MediaShare

 

Simpel en aantrekkelijk: dat is het doel geweest van Verbatim bij de ontwikkeling van hun nieuwe nas. Aantrekkelijk is de MediaShare zeker. Simpel ook, maar is de NAS wel compleet genoeg voor €195?

Mooi design ; Vlot genoeg

Echt veel te duur ; Beperkte functionaliteit

We vinden de nieuwe nas van Verbatim mooi. Maar daar houdt het wel een beetje op. Het is een regelrechte kloon van de Netgear Stora die goedkoper is en meer extra’s biedt. Wie een per sé een mooie nas wil zonder toeters en bellen, kan de MediaShare...

01/2011

Vergelijk de prijzen voor Verbatim Mediashare

Geen prijzen voor dit product