Synology DS415play

alaTest heeft 139 reviews verzameld en geanalyseerd voor Synology DS415play. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Synology DS415play een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 139 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (23)

Consumenten review (tweakers.net)

Synology DiskStation DS415play review door Appelsap

 

Lekker stil ; Makkelijk in te stellen ; Video hercoderen voor streamen op 1080p ; Drives te installeren zonder schroeven

Plastic kast, voelt goedkoop aan ; Gaat niet altijd in slaapstand

De gouden versie is schitterend (letterlijk!) en werkt prima, speciaal als het op video kijken aankomt. Kan realtime 1080p transcoderen en streamen, is daarmee het ideale apparaat om als media server te dienen. Het apparaat is ook verrassend stil....

11/2014

Vergelijk de prijzen voor Synology DS415play

Geen prijzen voor dit product