Sling Media Slingbox

alaTest heeft 170 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sling Media Slingbox. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sling Media Slingbox een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 170 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (76)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Sling Media Slingbox Pro HD

 

De producten van Sling Media zijn niet erg bekend in Nederland, maar dat maakt ze niet minder praktisch. Het is met de Slingbox namelijk mogelijk naar je eigen tv-kanalen te kijken over internet – via een webbrowser of je smartphone.

overal ter wereld tv ; ondersteunt afstandsbediening ; automatische bitrate

instellen kost wat moeite

De Slingbox Pro HD is een prettige oplossing voor mensen die veel onderweg zijn en toch altijd toegang willen hebben tot hun tv-zenders. Het installeren kost enige tijd en moeite, maar draait het systeem eenmaal, dan heb je er geen omkijken meer naar....

03/2011

Vergelijk de prijzen voor Sling Media Slingbox

Geen prijzen voor dit product