Onkyo T-4070

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Onkyo T-4070. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Onkyo T-4070 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (2)

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Onkyo T-4070

 

Onkyo heeft al heel vroeg zijn geld ingezet op de rijzende ster die muziekdienst Spotify is. Ook bij de T-4070, een stijlvolle netwerkspeler die echter nog veel meer in z'n mars heeft.

Spotify-integratie ; Geluidskwaliteit ; Goede app

Klein display ; Geen Wi-Fi ; Geen digitale inputs

De T-4070 scoort heel goed met zijn geluidskwaliteit. Vooral bij het lokaal afspelen van degelijke muziekbestanden waren we onder de indruk van wat deze fraaie speler ten berde brengt.

01/2013

Expert review door (besteproduct.nl)

Onkyo T-4070

 

Daarin heb je gelijk. De Onkyo T-4070 staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de T-4070 al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Onkyo T-4070 heeft een hogere originele score. Dit kun je hieronder...

Geluidskwaliteit ; Spotify-integratie ; Goede app

Klein display ; Geen Wi-Fi ; Geen digitale inputs

Vergelijk de prijzen voor Onkyo T-4070

Geen prijzen voor dit product

Zelfde Media Players

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs