MINIX NEO X8 Plus

MINIX NEO X8 Plus
alaScore 89

91 reviews

10/2020

alaTest heeft 91 reviews verzameld en geanalyseerd voor MINIX NEO X8 Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de MINIX NEO X8 Plus een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 91 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (1)

goud award voor de Minix Neo X8 Plus

Expert review door : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Minix Neo X8 Plus (Android Mediaplayer)

 

Minix heeft niet alleen de Neo X8-H een update gegeven naar de Neo X8-H Plus. Ook de Neo X8 mag eraan geloven. Afgelopen week ontvinden we op de redactie de Minix Neo X8 Plus en vandaag lees je alles over deze update van de populaire mediaplayer.

Zeer snelle hardware ; Complete levering ; Goed om op te gamen ; Stabiele XBMC

Geen DTS of Dolby Digital

Voor liefhebbers van films met goede audio installaties blijft het de aanbeveling om voor de Minix Neo X8-H plus te kiezen. Is dat niet de reden om een Minix de kopen, dan is de Minix Neo X8 Plus op dit moment de beste koop.

01/2015

Vergelijk de prijzen voor MINIX NEO X8 Plus

Geen prijzen voor dit product