HBO Max

HBO Max
alaScore 97

9 reviews

12/2023

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor HBO Max. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De software is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, software

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HBO Max een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

Expert review door : Erwin Vogelaar (androidplanet.nl)

Review: HBO Max barst van de kwaliteitseries, maar nog niet in optimale vorm

 

HBO Max is eindelijk verkrijgbaar. De streamingdienst barst van de goede series, maar heeft ook probleempjes. Lees nu onze HBO Max review.

Kijk je puur naar de series en films van HBO Max, dan is er weinig te klagen. Er is zoveel moois te kijken en in de toekomst komt daar alleen maar meer bij. Waarschijnlijk niet met enorme hoeveelheden tegelijk, maar in dit geval is kwaliteit...

04/2022

Vergelijk de prijzen voor HBO Max

Geen prijzen voor dit product