DVico TViX

DVico TViX
alaScore 84

15 reviews

11/2020

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor DVico TViX. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de vormgeving zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak.

vormgeving

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de DVico TViX een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (13)

Consumenten review (vergelijk.be)

Goede performance, interface valt tegen”

 

Ziet er goed uit en reageert snel op de acties die je met de afstandsbediening uitvoert. De interface die op de TV wordt getoond is ook prima en gebruikersvriendelijk.Voordat alles werkt ben je wel de nodige frustraties verder. Bij aanschaf word...

05/2012

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Opruiming in de woonkamer... ;-)

 

Dit apparaat zo'n anderhalve week geleden besteld via internet, omdat ik op zoek was naar een apparaat wat mijn films en muziek wat op de pc staat af kan spelen op mijn muziekinstallatie/tv in de woonkamer. Installatie is een koud kunstje. Omdat ik nog...

media van je pc op je tv/muziekinstallatie

eigenlijk geen

06/2007

Vergelijk de prijzen voor DVico TViX

Geen prijzen voor dit product