Microsoft Surface Book 3 (13.5-Inch, 2020)

alaTest heeft 404 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft Surface Book 3 (13.5-Inch, 2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het geluid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, vormgeving, afmetingen

batterij, prijs, betrouwbaarheid, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Microsoft Surface Book 3 (13.5-Inch, 2020) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 404 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (403)

Expert review door : Bram Lodewijks Bram Lodewijks (techpulse.be)

Review Microsoft Surface Book 3: een oude bekende Gerelateerde artikelen

 

De Microsoft Surface Book 3 behoudt het design van zijn voorganger tot op de millimeter. Onder de motorkap zijn er wel de nodige upgrades aangebracht.

Slank en uniek design ; Geweldig toetsenbord ; Haarscherp display

Beperkte aansluitingen ; Relatief zwakke prestaties voor zijn prijs

We kijken met gemengde gevoelens terug op de Surface Book 3. Hij behoudt het slanke design van zijn voorgangers, hoewel een kleine update zeker op zijn plaats is na al die jaren. Dit is verre van een trage laptop, maar als je prioriteit ligt bij pure...

06/2020

Vergelijk de prijzen voor Microsoft Surface Book 3 (13.5-Inch, 2020)

Geen prijzen voor dit product