Huawei MateBook X Pro (13.9-Inch, 2019) Series

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei MateBook X Pro (13.9-Inch, 2019) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

vormgeving, scherm, afwerking, draagbaarheid, batterij

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei MateBook X Pro (13.9-Inch, 2019) Series een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (21)

Consumenten review (tweakers.net)

Huawei MateBook X Pro (Mach-W29C) review door kanem0chi

 

Fantastisch scherm, kleine bezels maar touch screen is overbodig ; Privacy vriendelijke webcam en innovatieve implementatie ; Voor alle werkzaamheden tot medium intense taken goed genoeg met een accu die het een werkdag volhoudt ; Connectiviteit op...

Medium tot high-end games zijn niet lekker op medium settings vanwege de GeForce MX150 ; Prijs hier in Nederland is erg apart en vele malen duurder dan onze oosterburen en aan de andere kant van de oceaan zelfs een kwart ; Wat aparte kleinigheden zoals...

Van MacBook naar MateBook. Huawei’s eerste stap in de Nederlandse laptop markt is een grote maar wel met een apart prijskaartje.

02/2019

Vergelijk de prijzen voor Huawei MateBook X Pro (13.9-Inch, 2019) Series

Geen prijzen voor dit product